Astreja

O nama

Nekoć davno 1999. godine, u Zagrebu nastaje Astreja plus d.o.o., tada mala tvrtka čija je osnovna djelatnost uvoz i distribucija didaktičkih igračaka pretežno dječjim vrtićima.

Vođeni idejom da djecu treba neprestano osluškivati i poticati njihovu radoznalost, s vremenom iz male tvrtke prerastamo u distributera koji postaje prepoznatljiv po svojim kvalitetnim, posebnim i funkcionalnim igračkama. Naša želja da zadovoljimo potrebe svih potaknula nas je da se sve više posvetimo djeci, kako maloj tako i velikoj, koja bez tuđe pomoći i ljubavi ne mogu samostalno uživati u životu. Stoga smo, malo po malo našu pažnju usmjerili prema djeci s posebnim potrebama kojima brojna, naizgled jednostavna pomagala zapravo oplemenjuju život.

Našu predanost prepoznali su i brojni renomirani inozemni partneri čiji smo zastupnici na našem tržištu:

Ponosni smo i na vlastitu proizvodnju namještaja koji je u našem segmentu poslovanja prepoznat kao iznimno kvalitetan, dugotrajan, s finom obradom i razumnom cijenom. Dječji vrtići, specijalizirane ustanove za djecu s posebnim potrebama, rehabilitacijski centri, škole, knjižnice, igraonice, razne udruge... samo su neki od naših vjernih kupaca.

Nekoć smo bili mali, poput svakog djeteta, ali smo narasli i postali zreli svojom upornošću, željom za znanjem i profesionalnošću.